Gammelfarmor

Jag har lyckan att ha en stor familj och där vi nu är 4 generationer, helt otroligt! 
Jag själv fick mitt första barn då jag var 16 och skulle fylla 17 år efter några månader. Det är otroligt tidigt att få barn, jag vet att många tycker det är näst intill hemskt, men för mig var det och har alltid varit en stor lycka!
Samma månad som jag skulle fylla 19, födde jag nästa barn och när jag var 23 fick jag det jag brukar säga med en blinkning, mitt "sladdbarn". Jag har alltid tagit hand om mina barn och försökt ge dem en bra uppväxt, vi har verkligen haft sååå roligt tillsammans! 
På den här suddiga bilden är de tillsammans och jag var en 24 årig 3-barns mamma, som älskade mina barn lika högt då som nu då de är vuxna!
Det fanns inte digitala kameror eller mobiltelefoner på den tiden, så alla foton som finns är analoga och jag har fotat av med mobilen för att digitalisera några av dem. 
Tack vare mina fina barn, har jag både blivit farmor och mormor till 9 barnbarn, samt fått ett par bonusbarnbarn under åren.
Min stora lycka är också att jag träffade Gert, att vi tillsammans har möjigheten och glädjen av att ha denna stora familj!
Här följer några bilder från lite olika aktiviteter vi har haft tillsammans med familjen, så mycket roligt, så många bus, så många skratt, lite gråt då och då, men helt fantastiskt att de finns allihopa!
Vi har tillsammans firat många helger som påsk, midsommar, jul, har haft många olika typer av fester som Hallowen, skaldjursfest, träffas och haft fest bara för det är roligt osv. Det har varit viktigt att alla känt sig välkomna, stora som små!
Kräftfest...
Midsommarfest....
Julafton i värmen!
Många skolavslutningar...
studenter...
Födelsedagar...
Utflykter av olika slag och under olika årstider!
Ja, det finns hur många fina minnen och bilder som helst att plocka ihop, men det bästa av allt är att det bara fortsätter, Gert och jag har så mycket roligt och fint att se fram mot, att fortfarande få vara med och dela ännu fler upplevelser och minnen med familjen! 
Nu är barnbarnen inga små barn längre, den yngsta fyller 14 år i sommar, flera av barnbarnen har nu också sällskap, och vi har fått vårt första barnbarnsbarn, en liten kille som nu är två veckor gammal. Allt har gått bra och han är så jättegullig! Det blir härligt för oss alla att igen få en liten människa att älska, skämma bort och få följa i utvecklingen. Välkommen till världen och oss du lilla!