Fullt upp

Det är verkligen fullt upp i veckorna nu, trodde jag höll på att tagga ner, börja landa i att vara ledig mer och bara vara. Riktigt så är det inte, ju mindre jag jobbar desto mer verkar jag ha att göra. Nu är september snart slut och vart tog den månaden vägen?
 
Gräset är grönare än det varit på länge, solen har värmt och det har varit badvänligt i poolen!
 
Gert fyllde år när månaden började, det var Söderköpings Gästabud den helgen, så vi hann med en lite tur ner till "stan`" för att titta runt, innan vi reste bort lördag till söndag.
Snabblunch på födelsedagen, räkmacka och dricka!
 
Sedan var det kick-off med jobbet, två dagar i Karlsborg. Otroligt vackert tidig morgon!
 
 
Jag har annonserat för att sälja och skänka bort lite prylar, då vi snart får leverenas av nya sköna fotöljer, som vi förhoppningsvis kommer använda till att sitta i för att läsa, lyssna på musik och böcker.
Thailandsmadressen fick flytta från oss!
En lampa som vi inte längre behöver skänktes bort
 
Jag hade presentation av bilder som jag pratade kring, en kväll på fotoföreningens möte, det var rätt roligt faktiskt. Jag som inte är någon fotograf, fick den stora äran att vara först ut i "månades fotograf"
Jag hade bl a den här bilden med, Saga och Josefine poserar, det är en kul grej vi brukar göra hemme hos oss då Gert har satt upp fotostudio i nedervåningen.
 
Så en helg hade vi goda vänner på kräftfest hos oss, jättehärligt och roligt! 
 
Kubbspel, här är det allvar och planering!
 
Kvinnorna mot männen!
 
Glada vinnare med kungen!
 
Lockande sittplats
 
Det var mycket som avhandlades den kvällen! 
Det blev ett dopp i poolen mitt i natten också, 27 grader i vattnet, jättehärligt.
 
Morgonen efter innan "vraken" blev bortplockade och frukosten serverades, var det lite segt, men roligt att ha gästerna kvar även "dagen efter"
 
Därefer blev det en tidig morgon för Gert att åka till Torshälla och fota rovfåglar igen. Den här gången var jag inte med, men de här bilderna är tagna i augusti så vi var hos våra goda vänner som är så jättetrevligt att träffa.
 
Sådana här är det de är ute efter tidiga mornar då jag hellre ligger kvar i sängen
 
Nästa helg i september hade vi besök av ännu en god vän, som var hos oss för första gången, Carina, en så trevlig person som vi lärt känna i Thailand. Vi hoppas det var den första men inte den sista gången som vi fick ha henne som gäst hos oss.
 
Under månaden har jag också investerat i en Iwatch och det har inneburit att jag har motionerat och försökt att hålla koll på puls, sömn och andning mer än tidigare. Ska blir roligt att tävla lite med mig själv för att se om jag kan förbättra mig. Jag har därför försökt att delta i morgonaktiviter som jag tycker om, vattegympa på Hälsoteamet, Norrköping och Yoga på Huse of Zen, Söderköping.
 
En eftermiddag hade jag två 15-åriga tjejer här, tillsammans med lite sushi från restaurang Imomi i Söderköping. Det är så roligt med tonåriga barnbarn och deras kompisar, det finns mycket att lära från dem och att också kunna hänga med lite i vad som händer i dagens tonårsvärld
 
Utöver allt det där så har det varit jobb förståss, jag har också haft möte med min adept, en ung kvinna som har startat eget företag och försöker komma igång. Vi ses efter jobbet ca 1 ggr/månad i Linköping.
 
Jag har också varit iväg på möte i ett nätverk som jag deltar i, HR Navet. Det är ett gäng egna småföretagare, där man är ensam eller har några få anställda. Väldigt nyttigt och bra att träffa andra och också kunna hjälpa varandra med jobb, om man själv inte har möjlighet, då man får en förfrågan.
 
Jag har varit på läkarbesök och kollat min status, röntgat min fot inför en, som jag hoppas, operation framöver, jag har varit och pratat ett uppdrag som jag kommer ha några dagar under november, bakad bröd vilket är som lite terapi för mig. Jag har också varit en kväll på Söderköpings Brunn och haft ett föredrag om 100-listan där jag finns med, som en kandidat för att ta in mer kvinnor i styrelser. Jag har förberett inför möte nästa vecka i Bostadsrätts-föreningen nästa vecka.
 
En mysig eftermiddag i går, lördag, var jag med i stallet då ett av barnbarnen, Amanda Li 8 år, var med på en hopptävling.
Här laddar hon för start.
 
Efter tävlandet en skön promenad för att ta ut Lydig till hagen efter dagens slit!
 
Det här är ett axplock från den här månaden så här långt, och det är fortfarande en vecka kvar. Det kanske inte är så konstigt att det känns som tiden inte räcker till ibland, det finns ju så jättemycket roligt att göra. 
"Carpe diem"